Geen collectes, ik doneer op mijn manier (zwart)

1,95 incl. BTW

Deze “geen colportage sticker” is bedoeld om op uw deurkozijn of voordeur te plakken in de nabijheid van uw deurbel. Laat op een duidelijke manier zien dat u geen collectes aan de deur wenst te ontvangen.

Beschrijving

Afmeting 75mm x 40mm

Geen collectes zwartSteeds meer verenigingen en stichtingen weten hun weg naar uw voordeur te vinden. Dit is een slimme manier om geld binnen te halen omdat de meeste mensen niet onbeleefd willen overkomen, en daarom een kleine donatie doen.

Tegenwoordig is het mogelijk om telefonisch, via internet of indirect via een abonnement een goed doel te steunen. Meer en meer mensen steunen via deze weg een goed doel waardoor de colportage aan de deur overbodig is geworden.

Helaas horen we tegenwoordig ook steeds vaker dat criminelen en oplichters zichzelf uitstekend vermommen als collectant voor colportage.

Deze “geen colportage sticker” is bedoeld om op uw deurkozijn of voordeur te plakken in de nabijheid van uw deurbel. Laat op een duidelijke manier zien dat u geen collectes aan de deur wenst te ontvangen. Doneer op uw manier en laat uzelf niet opdringen.

De “anti colportage Sticker” is gemakkelijk aan te brengen. Het is belangrijk dat u de ondergrond goed schoon maakt voordat de sticker word opgeplakt. Op de sticker zit een speciale UV coating voor een goede weerbestendigheid en deze zorgt tevens voor verfraaiing van het oppervlak.

Deze zwarte nee sticker bevat de volgende tekst:
Nee, geen collectes. Ik doneer op mijn manier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geen collectes, ik doneer op mijn manier (zwart)” te beoordelen